Algemeen

Op het veld is onze vereniging te herkennen aan de zwart/groen gestreepte shirts, dit zijn al jaren de kleuren van T.T.V. Oele. Het buurtschap Oele ligt in Twente vlakbij Hengelo.
Wij zijn een touwtrekvereniging met ruim 45 actieve leden en een aantal steunende leden. Het bestuur wordt gevormd door Ronald Hengelman (voorzitter), Suzanne Harink (secretaris) en Rene Platenkamp (penningmeester).
Tevens is Wim Morskieft, naast bondscoach ook correspondent van de trekkerspostcommisie van Gewest Oost.
Benny Mulder is gediplomeerd scheidsrechter 2e graads. Wim Morskieft en Piet van der Veen zijn 3e graads wedstrijdleiders. René Platenkamp is beoordelaar van de scheidsrechters in ons Gewest Oost en enkele dames zijn ook jurylid.

Touw

U bent van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken op een van onze trainingen of tijdens een van de wedstrijden. De data van de wedstrijden, evenals de plaatsen waar deze wedstrijden zijn kunt u vinden in het programma.

Als u wilt komen kijken of meetrainen, er wordt elke dinsdagavond en donderdagavond getraind vanaf 20.00 uur. De trainers zijn Benny Mulder, Martin en Wim Morskieft. Wilt u een keer langskomen? Bel dan even: 06 30072938 (Suzanne Harink).

De trainingen zijn op het sportveld achter 'de Oelerschool' in Oele, Vockersweg 24.
Wilt u de Oelerschool boeken voor een feest, bel dan met de beheerders Irma Wegdam en Hennie Stegeman 06-57023718