Op het veld is onze vereniging te herkennen aan de zwart-groen gestreepte shirts, dit zijn al jaren de kleuren van TTV Oele. Het buurtschap Oele ligt in Twente vlakbij Hengelo. Wij zijn een touwtrekvereniging met ruim 45 actieve leden en een aantal steunende leden. Het bestuur wordt gevormd door Ronald Hengelman (voorzitter), Suzanne Harink (secretaris) en Rene Platenkamp (penningmeester).

Tevens is Wim Morskieft, naast coach, correspondent van de Trekkerspost commissie van Gewest Oost. Benny Mulder is gediplomeerd tweedegraads wedstrijdleider en Piet van der Veen is derdegraads wedstrijdleider. René Platenkamp is beoordelaar van de wedstrijdleiders in ons Gewest Oost en enkele dames zijn ook jurylid.