Hieronder een citaat uit een mail van Wim Morskieft.

De meeste mensen zullen het inmiddels wel gehoord hebben, we zijn met een groep naar het internationale toernooi van Sins in Zwitserland geweest en daar leuke successen geboekt. In de mixklasse, met Ben ter Bekke, Ellen Lammertink, Corine Huirne (Bisons), Ronald Hengelman, Ellen Tijink (Koapman), Stephanie Lusthusz, Mathijs Harink en Martin Nijhuis werd een mooie 3e plaats behaald waar er 14 ploegen meededen. Het Zweedse Björke viel, al huilend, naast het podium…

 In de 580 kg klasse, deelname 18 ploegen, werd meegedaan met een combiteam, bestaande uit: André Wansink en Bert Kolkman van OKIA, Kees Krijnen van Vechtlust, Dirk Henken van Veenseboys en Jeroen ter Bekke, Ronald Hengelman, Martin Hengelman, Geertjan Breukers en invaller Mathijs Harink. Ook dit team behaalde een fraaie 3e plek, door in de kleine finale het organiserende Sins te verslaan.

 Verder hebben we nog meegedaan in de damesklasse, de 640 en de 680, maar hier kwamen we niet door de poule. Al met al een goed geslaagd uitje, wat in mijn ogen zeker herhaling verdient!

Naast Wim, willen we ook nog Suzanne Harink bedanken voor de perfecte verzorging tijdens de wedstrijden. Met 5 soorten fruit, koeken, snoep, chips en sportdranken was alles perfect geregeld.

 
 


 
 
 

 
 
 
Website sponsor: