Het toernooi werd in ons eigen Oele georganiseerd in samenwerking met de Volksfeesten in Oele. Voor en tussen de wedstrijden viel er erg veel water.
Gelukkig bleef het tijdens de wedstrijden redelijk droog. Groot contrast metde 36 graden in Eibergen, de week ervoor.
De grond hield het goed en er werden mooie wedstrijden getrokken.

De jeugdklasse ging niet door, daar het GENSB-toernooi in België was. Voor Oele een dag om snel te vergeten.
De dames van Oele werden wederom dagkampioen.

De 640A moest het team omgooien, daar er een paar heren iets te lang in de feesttent waren gebleven, resultaat 0 punten. De 680 A werd een beetje wakker en wist toch nog van Koapman te beginnen.

De 680B beleefde wel een goede dag en wisten gedeeld 2e te worden gelijk met PEco en achter Eibergen. Elshof werd nog voorbij gestreefd in het klassement, met een vierde plaats als eindresultaat.

De einduitslag van het Mixed-toernooi:

1.     De Schöpp                    Oele
2.     Heure jeugd                  Borculo