Eibergen was aan de beurt om het derde competitietournooi te organiseren. Alles was, zoals we daar gewend zijn prima geregeld. Het veld lag er prachtig bij en was in het voordeel van de aanvallende ploegen. 's Morgen was het de beurt aan de dames en de 640. De dames waren in ieder geval met z'n zessen, maar wisten er slechts 1 gelijk te trekken. Hier zal meer getraind moeten worden...

De 640 was weer op volle sterkte en begon ook met veel vertrouwen aan de wedstrijden. Dit resulteerde in 2 winstpartijen, 2 gelijke spelen en 2 maal verlies. 8 punten en de tweede plaats stemde de heren dan ook zeer tevreden.

Om half twee begonnen de beide 680 ploegen en de jeugdcombi aan hun wedstrijden. De jeugd is nog te jong en onervaren in deze grote klasse en bleven nu ook puntloos. Toch blijft het plezier erin en zijn ze positief gestemd.

De 680 A nam de positiviteit van de het ochtendprogramma mee en begonnen met 660 kilo aan de wedstrijden. Na een kleine wisseling in de samenstelling stond het team gewoon goed. Er werd van Koapman, Peco en Heure gewonnen. In de overige partijen kwamen ze gewoon kracht tekort.
9 punten in deze klasse zijn nog niet vaak behaald.

De 680 B had ook heel wat goed te maken, vergeleken met de schamele 4 punten van vorige week. Het gewicht wad goed (673 kilo) en met het intrekken wist de A-ploeg  de B-ploeg niet weg te trekken.
De eerste trek tegen Eibergen werd een gelijkspel. Kan gebeuren. Vervolgens werd er vrij makkelijk gewonnen van Elshof, Bekveld/Treklust en Erichem. Olden Eibergen werd er in de eerste beurt ook makkelijk vanaf getrokken, maar we lieten ons verassen met een geweldige klap in de tweede trek. Gelijkspel dus.
Philippenburg en Heure hadden de sterkste teams ook niet staan en hadden vandaag niet veel te vertellen. 17 punten en dagkampioen.