In de vroege morgen was de eer aan de dames en de 640 om zicht te laten zien op het NK. De dames van Oele wisten de laatste 4 te bereiken in de poule.
In de halve finale tegen Vechtlust waren ze niet opgewassen. Eibergen delfde ook het onderspit tegen Gelderswoude.
De derde plaats ging tussen Eibergen en Oele. Net als in de poule was ook Eibergen wederom de sterkste en pakte het borns.
Het verassend sterke Gelderswoude (leuk jong team) begon sterk aan de finale tegen Vechtlust. Deze ervaren dames wisten dit echter goed te temeperen en werden weer Nederlands kampioen.

 

De 640 werd 4e in de poule en ging niet door naar de finale. De trek om de 7e en 8e plaats tegen Streefkerk 1 (de nummer 4 uit de andere poule) werd gewonnen, door de spanning goed hoog te houden. 7e was vandaag het hoogst haalbare.
De finale werd gewonnen door Eibergen. Ze wisten de sterke Veenseboys goed onder spanning te houden en zo af te temmen. Vios Bison pakte het brons, door Valleitrekkers te verslaan.

's middags kwam de jeugd aan het touw. In combinatie met Eibergen kwamen de heren goed voor de dag. Ze gingen als vierde en laatste door naar de halve finales. Steefkerk werd eerste en moest in de halve finale aantreden tegen Oele/Eibergen. Net als in de poule was Streefkerk een maatje te groot.
de andere halve finale tussen de Spoortrekkers en Bekveld was een stuk spannender met de Spoortrekkers als winnaar.

 

Onze jongens moesten dus aantreden tegen Bekveld, waarvan ze nog verloren hadden in de poule. Het werd een spannende strijd, maar beide trekken werden nu gewonnen door onze jongens. Een prima prestatie de derde plaats op dit NK bij onze buren van Bentelo.

Van harte proficiat heren.

 
 


 
 
 

 
 
 
Website sponsor: