's Morgens kreeg de jeugd van Oele nog de Johan Janssen bokaal uitgereikt, door voorzitter Jeroen Brummelman van de jeugdcommissie. Deze beker is een aanmoedigingsprijs voor jeugdteams om hen te stimuleren in de groei in de touwtreksport. We hopen dat dit een aanzet is tot meer aanwas en mooie resultaten in de toekomst.

Ondanks de mooie beker gingen de punten allemaal de andere kant op. Toch is het een leerzaam jaar geweest en hebben de jongens veel lol gehad. Succes volgend jaar.

De heren van de 680 A moesten zich behoeden voor degradatie. Koapman stond op 5 punten achterstand en deze moesten verdedigd worden. Peco was al zeker van een stapje terug. Tegen Koapman werd gelijk getrokken en van Peco gewonnen. Dit waren alle punten vandaag, maar voldoende voor lijfbehoud.

Eibergen werd kampioen.

 De 680B stond op ruime afstand op de nummer 1 Heure en met een grote voorsprong op de achtervolgers. Er waren vandaag geen verassingen. Heure werd 1e, Oele 2e en Bekveld/Treklust legde beslag op de derde plaats. Volgend jaar 2 680 teams in de A-klasse?

 De dames van Oele sloten het teleurstellende jaar af met een teleurstellende laatste plaats. Ondanks de hulp van Greetje werden er maar 2 punten behaald. Schutshof werd overtuigend kampioen, gevolgd door Eibergen en de dames van Koapman. Vorig jaar werd Oele nog kampioen....

 De 640 kon ook niet meer op het podium komen. Eibergen (met een licht team) werd overall nipt eerste voor Vios Bison en Okia. De punten werden ook deze keer weer mooi verdeeld tussen de aan elkaar gewaagde teams. Het blijft een mooi klasse.

In de 640 B-klasse werd Stefan Bunte wederom verdiend kampioen met TTV Eibergen. Op 1 toernooi na heeft hij alle wedstrijden meegetrokken. Van harte gefeliciteerd. 

Zouden de zware trainingen voor het komende EK in Assen toch invloed hebben gehad op de resultaten in Erichem? We zullen het zien 19 en 20 september.

 
 


 
 
 

 
 
 
Website sponsor: