's Morgens moest herintreder Wim Morskieft examen doen als scheidsrechter. Hij bleek het nog niet te zijn verleerd en slaagde glansrijk. Bij de dames maakten nieuwelingens Lisa en Dewi hun debuut. Er werden mooie beurten getrokken wat helaas resulteerde in 1 punt. Vandaag bleek het Mixed team de allerbeste, mede dankzij de inbreng van Stephanie Lusthusz.

In de 640 klasse vochten Oele, Eibergen en Vios Bison wederom om de tweede plaats. Onder elkaar werden de punten mooi verdeeld, respectievelijk 5, 7 en 2. OKIA won wederom alle beurten en kan nu al een toernooi thuisblijven zonder leider af te zijn.

In de 680 A kregen we hulp van Erik en Bé van Heure. We zaten mooi op de kilo's en het liep beter dan in Holten. We wisten van Koapman en Vios Bison te winnen.

De "nieuwe" jeugd mocht ook in het middagprogramma opdraven en trok al een stuk beter, dan vorige week. Helaas nog geen punten deze keer, maar de pret is er zeker niet minder om.

De combi Oele/Eibergen wist 5 punten meer te pakken, dan in Holten. Op 1 punt na werden ze geen dagkampioen. Dit werd wederom Vios Bison. Het combiteam staat nu gedeeld 2e met Bekveld A.
 

 
 


 
 
 

 
 
 
Website sponsor: