De jonge jeugdploeg heeft de eerste punten binnengesleept, door de afwezigheid van Hagmöll. Voor de rest staan de heren en dames steeds mooier aan het touw en kunnen de eerste "echte punten niet uitblijven.

Oele/Eibergen combi wisten 25 punten binnen te halen en staat stevig op de 3e plaats. Vandaag mochten Kris en Chiel meedoen en deden dat zeer goed.

In de 680 A klassen wisten de heren een knappe 4e plaats binnen te halen met overwinningen op Koapman en Okia en een gelijkspel tegen Heure. De tweede beurt was ook wel mogelijk geweest. Bé Langevoort was wederom verdienstelijk gasttrekker en staat vol trots op de team foto....

In het middagprogramma waren de dames (aangevuld door de 2 vaste dames van Peco) goed voor een tweede plaats achter Eibergen . Met nog 1 punt achter het Mixed team is de tweede plaats binnen handbereik. Lisa Hazelaar mocht meedoen met het Mixed team en de vele trainingsarbeid werpt zijn vruchten af. Ze stonden er goed aan.

Na Bé te hebben gewisseld voor "Good Old" Martin Morskieft werd de 680 een lichte 640. Na een onnodig gelijkspel tegen Viosn Bison werd en 2 x verloren van Eibergen en OKIA werd de dag nog goed afgesloten met een mooie overwinning op Vios Bison.

Op naar Beltrum voor het volgende toernooi op 18 mei.
 

 
 


 
 
 

 
 
 
Website sponsor: