Verslag van een ooggetuige:

Bij de heren werd het een dag om snel te vergeten. Geen enkel punt in de 640, en slechts 1 in de 680. Geen eenheid, fors onder de kilo's, te warm, kortom: het liep niet.

Bij onze jongste jeugd ditmaal 2 debutanten, Ruben en Ilse... stromen iets later in bij onze beloften. Heel behoorlijk meegedaan, maar helaas (nog) geen punten. De oudere jeugd in het combiteam Oele-Eibergen deed het naar behoren (40 kg te licht...) en pakte 20 punten waardoor de 3e plek nu stevig in handen is.

Paradepaardje van de dag: onze dames. Lisa en Dewi van de nieuwe jeugd stonden bij het mixed team aan het touw, en moesten nog tevreden zijn met 1 enkel puntje. Onze oudere dames lieten er 1 liggen tegen Eibergen, en verder de volle winst. Dagkampioen dus!

Voor de heren vestigen we onze hoop op het gezegde: een slechte generale geeft een goede uitvoering! Zaterdag 31 mei is namelijk de 1e dag van het Nederlands Kampioenschap, bij Valleitrekkers in Woudenberg. We doen hier mee in de klasse tot 600 kg en met de jeugdcombi Oele-Eibergen.

 
 


 
 
 

 
 
 
Website sponsor: