Op vrijdag 6 juni vertrokken we met 12 personen richting Malmö. Na een bootovertocht en een paar bruggen verder waren we om 17.00 uur in Malmö. In het Mercure hotel konden we gelijk wegen. Beide teams zaten er ruim onder.

De dames hadden een combiteam met meerdere dames uit gewest Oost. De 600-ploeg was dezelfde als op het Nederlands Kampioenschap, dus wederom met Berry Bronsvoort van OKIA uit Holten.

Zaterdagmorgen om 10.30 gingen we beiden van start. De dames moesten wat wennen aan elkaar, maar het ging steeds beter draaien.Een 5e plaats was dan ook het maximale resultaat. De Zweedse damesteams bleken de sterksten. Brunnsberg stak er nog behoorloijk bovenuit.

De 600 ploeg ging voor een krisfinaleplaats, oftewel top 4. Na een wijfelend begin begon het beter te lopen. Na overtuigende winstpartijen op De Fam. Janssens en Vios Bison moest er gewonnen worden van onze rivaal Eibergen, die meer moeite lekken te hebben met de Belgen en de Beltrummers.

De eerste beurt gingen we voortvarend achteruit, maar was de pijp leeg na 3,5e meter. De tweede trek werd na 2,5 meter winst ook verloren van Eibergen. De kracht was er wel, maar de conditie en slimmigheid brak ons op.

Conclusie van onze coach Wim Morskieft: Van de teams die "slechts" twee keer trainen in de week waren we de beste.....

Na de prijsuitreiking zijn we gelijk in de auto gestapt om op tijd te zijn voor Noaberrock in Beckum. Stayer Jeroen ter Bekke moest nl. optreden met de Cooling Crystals...

 

 
 


 
 
 

 
 
 
Website sponsor: