's middag werd oud voorzitter van Vorden en Gewest Oost Gerrit Barink nog uitgebreid in het zonnetje gezet, door TTV Vorden zelf en de loco burgemeester van de gemeente Lochem. Hij kreeg zelfs een Koninklijke onderscheiding voor al zijn vrijwilligerswerk binnen de touwtreksport. Na 33 jaar voorzitterschap legde hij de hamer neer.

Verslag van Wim Morskieft:

's Morgens viel het kwartje net verkeerd voor onze dames, ze stonden gedeeld 2e maar verloren het beslissende duel van de dames van Koapman, waardoor ze als derde zijn eëindigd. 

De heren van de 640A zouden voor een derde plaats getekend hebben, maar de 5 punten achterstand op T.T.V. Eibergen konden niet goed gemaakt worden. Net naast het podium dus.

De 680A stond het hele seizoen al op de 6e plaats, daar veranderde gisteren ook niets meer in. De jongste jeugd moest het debuutseizoen afsluiten met een 11e en dus laatste plaats, maar hebben in 8 zondagen toch nog 36 punten bij elkaar gesprokkeld. Dat worden er volgend jaar zeker meer! De oudere jeugd, in de combi Oele-Eibergen deed wat van hun verwacht mocht worden en consolideerde de 3e plek.

2 keer brons op 5 teams, we zullen het er dit jaar mee moeten doen. Gezien het verloop van het seizoen en het soms forse ondergewicht mogen we daar best wel tevreden mee zijn!

 
 


 
 
 

 
 
 
Website sponsor: