Verslag van Wim Morskieft.

De jeugd vanmorgen haalde niet het nivo van vorige week en moest genoegen nemen met 8 punten. Het blijft een lastige sport, dat touwtrekken...
De 680 B ploeg had een beetje routine ingeruild voor onervaren jongens, maar haalde toch nog 12 punten. Hiermee zijn ze (voorlopig althans) koploper. Ze zullen toch wel weten dat de bovenste 2 promoveren naar de A klasse?;)

's Middags dan de dames en de 640 A. De 640 had te lijden onder een blessure en familiefeestjes, en werd vandaag geholpen door Tiemen van de Hagmölltrekkers. Alleen Heure kon aan de zegekar gebonden worden, de rest ging jammerlijk verloren. Een gedeelde laatste plaats in het klassement, maar de nummers 3 tot en met 6 staan nog dicht op elkaar.

De dames tenslotte houden dit jaar een "promotiecompetitie" om te proberen meer dames enthousiast te maken voor deze wondermooie sport. Onze dames kregen vandaag gezelschap van een 3 tal dames van TTC Oosterhuizen. Van de 7 ploegen eindigden ze als 2e, alleen Gelderswoude was hen te machtig. Prima prestatie!
Op de foto's, gemaakt door Saskia Mulder, vandaag ook eens aandacht voor de mensen die de competitie mogelijk maken, te weten de scheidsrechters. 2 van de 3 wedstrijdleiders die we hebben binnen de vereniging kwamen vandaag in actie, te weten Piet van der Veen en, voor het eerst in actie als hoofdwedstrijdleider, Benny Mulder.