's Morgens begon de 640 met dezelfde teamsamenstelling, dat 2e werd in Holten. Door een offday van een paar spelers en weinig trainingsarbeid werd er slechts gelijk getrokken tegen de 9 van Treklust. 1 puntje dus maar.

De dames begonnen aan hun eerste toernooi van 2017 met nieuwkomer Jessica Bos aan het touw. Met een gelijkspel tegen Oosterhuizen en een overwinning op het team van Koapman werden ze verdienstelijk 3e.

In de de 680A werden er pittige wedstrijden getrokken en wederom werden onderling de punten verdeeld. Vorden en Eibergen staan op kop met 23 punten, OKIA en Heuren volgen met 22 punten.Oele/Koapman won 1 wedstrijd en speelde er ook 2 gelijk, waaronder tegen nieuwkomer de Hagmölltrekkers uit Bentelo. Zij behaalden de eerste 2 punten van 2017.

De 680B had een mindere dag, dan in Holten. Met 2 overwinningen op Peco en Touwtje werden er 6 punten gehaald.

Het best presterende team van Oele was onze jeugd. Met 6 jongens en 1 dame wisten ze dagkampioen te worden. Alleen van Bekveld A werd de tweede trekbeurt verloren. Het team heeft vertrouwen in elkaar en blijft rustig op lengte en druk wachten, tot de tegenstanders moe worden.
De goed trainingsopkomst zie je dus weer in de resultaten.